Garantie

 

Wij zijn overtuigd van de uitstekende kwaliteit van de Medicovi hielspoor zooltjes. Daarom geldt er een garantie van 6 maanden op materiaal- en constructiefouten. De garantie gaat in op de dag van aankoop en is onder voorbehoud van normaal gebruik en een normaal looppatroon.

Klachten over Medicovi Twin-Heels steunzolen tegen hielspoor die bij onze dealers zijn aangeschaft lossen wij rechtstreeks op. Hiervoor is het wel noodzakelijk dat er een aankoopbewijs of kassabon wordt overlegd.

MEDICOVI ApS levert 6 maanden garantie op gebreken aan het materiaal, maar niet op slijtage door het gebruik van de inlegzolen. Er kan sprake zijn van een gebrek in de materialen als er na een tijd in de ene zool nog wel water is en in de andere niet meer. Als de waterinhoud in beide zolen echter tegelijk afneemt, dan is dit vanwege normale slijtage.

Garantie op medicovi zooltjesDe normale levensduur van de watergevulde hielspoor zooltjes is ongeveer 9 – 12 maanden. Wanneer onder normale omstandigheden de levensduur aanzienlijk korter is, dan bekijken wij graag samen met u wat de oorzaak hiervan kan zijn. Soms kunnen verkeerde schoenen met een doorgezakte voetzool een oorzaak zijn. Maar ook een verkeerde maatvoering kan een oorzaak zijn. Wanneer de zolen namelijk iets te groot zijn, dan kan het water niet goed verdelen onder de voet. Er komt dat een verkeerde drukverdeling wat ten eerste niet goed is voor uw voeten en hielspoor, maar dus ook niet goed voor de zooltjes.

Op de productpagina van de Medicovi Twin heels vindt u veel informatie over selecteren van de juiste maat en het gebruik van de zolen. Heeft u alsnog vragen hierover, aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen.

<div class="extra-menu"><h2>Medicovi</h2><ul><li><a href="bijzonderheden">Bijzonderheden</a></li><li><a href="maten">Maten</a></li><li><a href="levensduur">Levensduur</a></li><li><a href="gebruik">Gebruik</a></li><li><a href="hielspoor-preventie">Preventie</a></li><li><a href="garantie">Garantie</a></li><li><a href="strekoefeningen">Strekoefeningen</a></li><li><a href="open-schoenen">Open schoenen</a></li></ul></div>

Heeft u een vraag? Bel onze servicelijn: 0800 – 633 4225

Contact

    Share This