Gebruik

 

Draag de Medicovi Twin-Heels steunzolen tegen hielspoor zoveel mogelijk! Laat de steunzolen met de schoenen ‘meeverhuizen’. Let op dat de juiste zijde boven ligt, d.w.z. witte kant (anti-slip) onder, bruine kant (vochtabsorberend) boven. De Medicovi Twin-Heelssteunzool tegen hielspoor dient plat in de schoen te liggen, indien de steunzool iets te groot is kan aan de voorzijde een stukje worden weggeknipt.

Naast verbetering van de hielspoor klachten kunt u na enkele dagen het gebruik van de Medicovi Twin-Heels steunzolen tegen hielspoor ook anders gaan merken. Dit uit zich door bijv. lichte spierpijn en/of u voelt het in knie- en/of heupgewrichten. Dit is het gevolg van de corrigerende werking van de steunzolen. Indien u de Medicovi Twin-Heels steunzolen tegen hielspoor consequent blijft dragen zult u na een paar dagen hiervan niets meer merken en zult u nog meer genieten van het comfort die de hielspoor steunzolen u bieden.

Blote voeten
Door de netconstructie aan de bovenzijde van de Medicovi hielspoor steunzolen geeft het lopen met blote voeten op de zolen een weldadig gevoel. Doordat de hielspoor zolen een ademend effect hebben is van ‘plakken’ geen sprake.

 

Reinigen
U kunt de Medicovi Twin-Heels steunzolen tegen hielspoor wassen op 40º. Het beste kunt u dit doen in een emmertje of teiltje en gebruik maken van een zacht wasmiddel. In de wasmachine kan ook, maar wèl altijd een waszakje gebruiken!

Op deze website staat ook een informatieve video over hielspoor

Direct bestellen? Klik hier

<div class="extra-menu"><h2>Medicovi</h2><ul><li><a href="bijzonderheden">Bijzonderheden</a></li><li><a href="maten">Maten</a></li><li><a href="levensduur">Levensduur</a></li><li><a href="gebruik">Gebruik</a></li><li><a href="hielspoor-preventie">Preventie</a></li><li><a href="garantie">Garantie</a></li><li><a href="strekoefeningen">Strekoefeningen</a></li><li><a href="open-schoenen">Open schoenen</a></li></ul></div>

Heeft u een vraag? Bel onze servicelijn: 0800 – 633 4225

Contact

    Share This