Levensduur

 

Hoe lang gaan de zolen mee?
De werking van de Medicovi Twin-Heels steunzolen tegen hielspoor is ongeveer 6-8 maanden, afhankelijk van het gebruik. Intensieve belasting kan dit verminderen. Door slijtage ontstaan er microscopisch kleine gaatjes waardoor het water verdampt en de werking vermindert. Het verdient aanbeveling de steunzolen ook tijdens het sporten te gebruiken, de mogelijkheid dat dit de levensduur van de steunzolen bekort weegt niet op tegen de snelle verbetering van de klachten.

Slijtage
De slijtage van de lagen is deels afhankelijk van hoe lang de Medicovi Twin-Heelssteunzolen tegen hielspoor worden gebruikt en deels van de manier waarop de gebruiker loopt.
In principe is dit hetzelfde als de slijtage van autobanden, waarbij de slijtage afhankelijk is van het aantal gereden kilometers en de rijstijl.

Schoenen
Het is voorts van belang om gebruik te maken van goede schoenen met een stevige zool. Controleer uw (sport-)schoenen of hierin zich wellicht een afdruk van de voet gevormd heeft. Gebruik dit schoeisel niet meer en gebruik hierin in geen geval de Medicovi Twin-Heelshielspoor steunzolen. Loop op sportschoeisel niet langer dan strikt noodzakelijk.

Garantie op de Medicovi steunzolen
MEDICOVI ApS levert 6 maanden garantie op gebreken aan het materiaal, maar niet op slijtage. Er kan sprake zijn van een gebrek in de materialen als er na een tijd in de ene zool nog wel water is en in de andere niet meer. Als de waterinhoud in beide zolen echter tegelijk afneemt, dan is dit vanwege normale slijtage.

Direct een paar hielspoor inlegzolen bestellen? Klik hier

<div class="extra-menu"><h2>Medicovi</h2><ul><li><a href="bijzonderheden">Bijzonderheden</a></li><li><a href="maten">Maten</a></li><li><a href="levensduur">Levensduur</a></li><li><a href="gebruik">Gebruik</a></li><li><a href="hielspoor-preventie">Preventie</a></li><li><a href="garantie">Garantie</a></li><li><a href="strekoefeningen">Strekoefeningen</a></li><li><a href="open-schoenen">Open schoenen</a></li></ul></div>

Heeft u een vraag? Bel onze servicelijn: 0800 – 633 4225

Contact

    Share This