Over Medicovi

MEDICOVI is een 100% Deens bedrijf en produceert al haar producten in eigen huis in Denemarken. Dit doen zij om er zeker van te kunnen zijn dat de producten voldoen aan hun eigen hoge normen van kwaliteit.

Na meer dan twee decennia hebben ze miljoenen paren inlegzolen verkocht. Ze hebben deze ervaring gebruikt om een de beste inlegzolen te creëren en uw voeten gezond te houden.

 

Wetenschappelijk ontwikkeld en getest

De zolen zijn met hulp van de Universiteit van Kopenhagen (Afdeling Cellulaire en Moleculaire Geneeskunde) ontwikkeld. Vervolgens zijn ze getest in samenwerking met het Centrum voor sensomotorische Interactie aan de Universiteit van Aalborg. De resultaten waren meer dan bevredigend en tonen aan dat Medicovi inlegzolen zeer effectief zijn.

 

Medicovi ‘Twin-Heels’: de meest effectieve inlegzolen bij hielspoor!

De Medicovi ‘Twin-Heels’ watergevulde inlegzolen beschikken over een unieke schok dempende hakverhoging. Dit komt door een extra watergevuld compartiment onder de basiszool. De hiel wordt daardoor optimaal en gelijkmatig ondersteund. En extra belasting rond de pijnplek wordt zo voorkomen. Deze extra belasting komt juist veel voor bij aanpassingen die zijn voorzien van een uitsparing om het pijnpunt te ontzien.

De hakverhoging onder de ‘Twin-Heels’ inlegzolen geeft minder belasting aan het peesblad doordat de kuitspieren minder gespannen staan. De masserende werking van het water zorgt daarbij voor een betere bloedcirculatie. Dit bevordert de soepelheid van de voet en vermindert daarmee de stijfheid van de hielspoor (verkalking aan het peesblad).

De ‘Twin-Heels’ watergevulde steunzolen bieden onmiddellijk een sterke, aanhoudende verlichting van de hielpijn. Door de sterke drukontlastende werking herstelt de voet zich vaak zeer snel.

Het hoeft nauwelijks gezegd te worden dat het van belang is om gebruik te maken van goede schoenen. Stevige wandelschoenen zijn te prefereren boven zachte, slappe, nauwelijks steun gevende schoenen of het dragen van schoenen met hoge hakken.

Medicovi inlegzolen zijn uiteraard verkrijgbaar in de webwinkel van Skafit, maar ook in diverse andere webwinkels, zoals Pedimarkt en een groot aantal andere webwinkels. Wilt u ook het effect van Medicovi inlegzolen ervaren, koop dan snel uw eigen paar.

<div class="extra-menu"><h2>Medicovi</h2><ul><li><a href="bijzonderheden">Bijzonderheden</a></li><li><a href="maten">Maten</a></li><li><a href="levensduur">Levensduur</a></li><li><a href="gebruik">Gebruik</a></li><li><a href="hielspoor-preventie">Preventie</a></li><li><a href="garantie">Garantie</a></li><li><a href="strekoefeningen">Strekoefeningen</a></li><li><a href="open-schoenen">Open schoenen</a></li></ul></div>
Twin-Heels
A40 inlegzolen werkschoenen

Heeft u een vraag? Bel onze servicelijn: 0800 – 633 4225

Contact

    Share This