Inlegzolen in open schoenen

 

In open schoenen is het vaak erg lastig om inlegzolen te dragen die helpen om hielspoor te verminderen of voorkomen. Voor de Medicovi watergevulde inlegzolen is hiervoor een oplossing. Zij kunnen namelijk eenvoudig met zelfklevende klittenband worden vastgemaakt. Dit gebeurt het best met (ronde) stukjes klittenband van ± 2 cm onder de voorkant en onder het hielgedeelte. De oppervlakken waar de kleefzijde geplakt wordt goed schoon maken.

Voor het gebruiksgemak is het aan te bevelen de zachte kant in de sandaal of slipper te plakken en de harde kant aan de onderzijde van de steunzool. Dit voorkomt dat u bij het niet dragen van de inlegzolen, op een ruwe klittenband loopt. De zelfklevende klittenband kan dan gewoon in de sandaal of slipper blijven zitten voor een volgende keer dat u deze wilt dragen met de Medicovi hielspoor inlegzolen.

De klittenband zorgt ervoor dat u naar eigen wens kunt wisselen met de inlegzolen in uw open schoenen. Het klittenband gaat lang mee en indien geplaatst zoals hierboven beschreven zult u niet eens merken dat ze er zitten. Ze zijn dun en zacht en u ondervindt er geen hinder van.

Wanneer u Medicovi inlegzolen bestelt, dan kunt u eenvoudig een setje klittenband (goed voor 2 paar Medicovi inlegzolen) bij bestellen. Wanneer u 2 paar inlegzolen bestelt krijgt u vaak ook nog eens een mooie combinatie korting.

In de SKA-FIT webshop www.skafit.nl kunt u klittenband bestellen dat hiervoor speciaal geschikt is.

 

Direct Medicovi hielspoor inlegzolen bestellen? Klik hier.

<div class="extra-menu"><h2>Medicovi</h2><ul><li><a href="bijzonderheden">Bijzonderheden</a></li><li><a href="maten">Maten</a></li><li><a href="levensduur">Levensduur</a></li><li><a href="gebruik">Gebruik</a></li><li><a href="hielspoor-preventie">Preventie</a></li><li><a href="garantie">Garantie</a></li><li><a href="strekoefeningen">Strekoefeningen</a></li><li><a href="open-schoenen">Open schoenen</a></li></ul></div>

Direct Twin-Heels hielspoor inlegzolen bestellen? www.skafit.nl

Contact

    Share This