Skafit

 

Over Skafit

Skafit Medical ‘Innovatieve Gezondheidsproducten’ richt zich al vele jaren op de promotie en distributie van medische hulpmiddelen, in het bijzonder voor voeten en handen. Met de distributie van de Medicovi watergevulde inlegzolen helpen wij veel mensen met hielspoor, doorgezakte voorvoeten, diabetische voeten, neuropathie, jicht, rugklachten en meer.

In 2002 zijn wij ons gaan specialiseren met een assortiment dat specifiek is gericht op de preventiezorg voor diabetespatiënten en producten voor de behandeling en verzorging van lichaamsaandoeningen zoals Hyperhidrose, Neurodermitis, Eczeem en het fenomeen Raynaud.

Samen met onze leveranciers volgen wij nauwgezet de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen die gaande zijn op het gebied van voet- en lichaamsverzorging. In het bijzonder volgen wij de ontwikkelingen die verband houden met specifieke (huid-) aandoeningen. Extra aandachtspunten vormen daarin de zorg voor de diabetische voet en het syndroom van Raynaud.

Ondernemers!
Bent u ondernemer en geïnteresseerd in de promotie en distributie van onze artikelen? Maak dan vrijblijvend met ons een afspraak om de mogelijkheden in uw verzorgingsgebied te bespreken. Pedicures en praktijken voor podotherapie spelen voor Skafit Medical BV een belangrijke adviserende rol met betrekking tot de voorlichting van ons assortiment aan diabetici. Onze artikelen worden o.m. aangeboden en geadviseerd door/bij apotheken, fysiotherapeuten, podotherapeuten, pedicures, thuiszorgwinkels, drogisterijen en G&W Gezondheidswinkels.

<div class="extra-menu"><h2>Medicovi</h2><ul><li><a href="bijzonderheden">Bijzonderheden</a></li><li><a href="maten">Maten</a></li><li><a href="levensduur">Levensduur</a></li><li><a href="gebruik">Gebruik</a></li><li><a href="hielspoor-preventie">Preventie</a></li><li><a href="garantie">Garantie</a></li><li><a href="strekoefeningen">Strekoefeningen</a></li><li><a href="open-schoenen">Open schoenen</a></li></ul></div>

Heeft u een vraag? Bel onze servicelijn: 0800 – 633 4225

Contact

    Share This